Diensten van Aannemingsbedrijf Delfgou

Delfgou in De Meern is een ervaren aannemingsbedrijf waar u terecht kunt voor verbouw- en afbouwdiensten.

Renovatiewerkzaamheden Lees meer over Aannemingsbedrijf Delfgou

Constructie, afbouw & renovatie

Voor de constructie van uw badkamer, keuken of elke andere ruimte maakt u de juiste keuze door te kiezen voor Aannemingsbedrijf Delfgou. Het uitvoeren van de werkzaamheden wordt volgens uw wensen en eisen en met oog voor het verfijnde aspect verricht. In het verleden heeft Delfgou tal van opdrachtgevers tot volle tevredenheid geholpen bij het uitvoeren van renovatie werkzaamheden. Uw huis of bedrijf is immers aan slijtage onderhevig. Het is aan te raden om renovatiewerk periodiek te laten verrichten. Zo kunt u langer van uw huis of bedrijf genieten, zonder u zorgen te hoeven maken over schadeplekken.

Mogelijkheden voor particulieren & bedrijven

Particulieren

U kunt als particulier bij Delfgou terecht. Of het gaat om de renovatie of constructie van een trap, woonkamer of ander vertrek, bij Delfgou bent u verzekerd van het beste resultaat. 


Bedrijven

Ook bedrijven kunnen gebruikmaken van de verbouw- en afbouwdiensten van Delfgou. Bij bedrijven is de slijtage - door het intensieve gebruik van het personeel - vaak nog groter dan bij particulieren. Het is mogelijk om buiten kantooruren te werken.

Neem contact op